Fællesskab!

Behind the scenes

Nu er jeg kommet i gang! Morten har lige været hjemme i 3 dage, og man må sige, at vi fik arbejdet.

Når Morten kommer hjem, er det ofte fordi han vil filme videoer til hans egen kanal. Men nu hvor jeg er blevet fuldtids YouTube-mor, er det også vigtigt, at jeg får produceret nogle videoer. Vi aftalte derfor, at jeg skulle lave nogle Behind the scenes videoer.

Det lykkes os, at lave 4 videoer på de 3 dage. Den første dag tog vi et glas rødvin, satte os ned og skrev manuskripter. Det første manus var til en Bubbi sketch. Når man har god tid, er det faktisk både hyggeligt og sjovt at skrive manus. Man kommer automatisk til at lyde som Bubbi, når man skal finde på replikker til den. Ofte får vi skrevet noget ned, som efterfølgende bliver rettet til, da vi ikke synes det er sjovt nok.  Det andet manus, der skulle laves, var til en mor-bliver-sur video. Det er længe siden, at vi har lavet sådan en sketch, men de plejer at være ret morsomme at producere. For at få noget sjovt indhold brainstormer vi altid. Faktisk skiftes vi ofte til at sige noget, og på den måde kommer der noget sjovt ud af det. Det kræver nok en vis form for speciel humor at skrive både Bubbi manus og mor-bliver-sur 😊

På anden dagen gik vi gang med at filme. Bubbi-videoen tog en del timer at filme! Nu er det sådan, at Mini er lidt doven anlagt af natur, og ikke parerer ordrer bare sådan. Når vi skulle have hende til at kigge til venstre, kiggede hun til højre – og omvendt! En bakke leverpostej gjorde dog det hele meget nemmere 😉

Mor-videoen var noget nemmere at filme, og klippene måtte kun tages om, når vi kom til at grine midt i det hele. Jeg elsker at lave disse mor-videoer! Som hidsig mor skal der virkelig skrues op for surheden – hvilket ikke altid er lige nemt. ”Se nu sur ud Mor” – joooo det er bare ikke let at få ens ansigt til at se mega surt ud på kommando.  I mor-bliver-sur videoerne er der næsten altid et klip hvor jeg går til angreb på Morten. Det skulle jeg også denne gang. At kaste sig over ens søn, få ham til at vælte – samtidig med at du skælder voldsomt ud – det er simpelthen SJOVT! Hold nu op, hvor kan man ikke lade være med at få grineflip når de klip laves.

Det fede er nu, at jeg filmede det hele Behind the scenes, så nu kan vores følgere se, hvor sjovt vi faktisk har det, når vi laver YouTube.

Jeg er i fuld sving med at redigere min video, og jeg bliver mere og mere vild med at redigere. Programmet kan bare SÅ meget, og jeg får indsat flyvende tekster og andre effekter, som jeg synes gør videoen meget sjovere at redigere – og forhåbentlig også at se.

Hold øje med mor og far Münsters YouTube kanal – der er snart en Behind the scenes video klar!

Reklame link: https://www.mollyogmy.dk/

Se videoen her:   https://www.youtube.com/watch?v=pAlLt_AlPEY&t=616s

 

2 kommentarer

 • Charlotte

  Hej Hanne.
  Stærkt at du har kastet dig over så anderledes en opgave.
  Jeg er selv ved at starte firma (til industribrug) og skal i gang med videoredigering.
  Kunne jeg være så heldig at du gider dele lidt råd ud til en nybegynder? Bare 15 min tlf opkald?
  Det ville være en stor hjælp for mig og potentielt for hele den danske industri
  Bedste hilsener
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Charlotte
   Tak for din besked 🙂
   Jeg redigerer i et program, der hedder Vegas Pro. Morten har lært mig det grundlæggende, men ellers har det været Learning by doing! Der er stadig en masse jeg ikke ved, men jeg bruger rigtig meget YouTube til at finde problemløsninger. Så mit bedste råd er simpelthen bare at kaste dig ud i et redigeringsprogram, og søge viden og hjælp på nettet. Held og lykke med dit nye firma 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fællesskab!