Til Oslo med Morten

Tro ikke på alt hvad du læser!

Vi har lige været i Lalandia med Naja og hendes veninde Frigge. Det fik mig til at tænke på en uheldig oplevelse, som vi har haft med en artikel, der blev skrevet i forbindelse med vores deltagelse i Tv-programmet ”Se mig!”

Vi åbnede vores hjem for en journalist, der ville skrive en artikel om vores familie. Både Naja, Max og vi forældre blev interviewet. Der var ingen tvivl om, at hun fiskede efter en god historie, da vi flere gange blev spurgt om, hvad det negative var ved at være en kendt YouTube familie. Vi valgte at deltage i TV-programmet for at fortælle en god historie – ikke for at fortælle noget negativt. Tvært i mod, for vi synes selv, at vi har en meget positiv historie at fortælle, og vi ville gerne at familien Danmark skulle se hvad det går ud på, når man laver YouTube, og hvilket familiesammenhold man kan få ved at have en fælles interesse.

Under interviewet fortalte vi derfor meget glade og positive omkring vores liv og lidenskab for YouTube. Naja fortalte hvor meget hun elsker at møde sine fans og hvordan hun bliver glad indeni, når nogen vil have et billede.

Efter over 1 times snak siger journalisten til sidst ”Jamen, hvis I nu SKAL sige noget, som I synes kan være lidt svært ved at være kendt, hvad er det så?”  Vi tænkte os lidt om, og sagde så, ”at hvis vi endelig skulle sige noget, så var det at tage i badeland, hvor folk filmede os og tog billeder i det skjulte. Det havde vi oplevet en enkelt gang i Lalandia, og det var mere et problem for os forældre end for Naja, da vi ikke ligefrem har en modelkrop (ha ha ha ha). Vi pointerede at det selvfølgelig ikke var et problem, som bevirkede at vi ikke to i badeland mere.

Aftalen var at vi fik tilsendt artiklen til gennemlæsning og godkendelse. Artiklen vi fik tilsendt, var fin og vi godkendte at den blev publiceret.

Reklamelink:  https://www.borneneskartel.dk/

NU MÆRKER FAMILIEN BAGSIDEN AF MEDALJEN

Sådan lød overskriften på den artikel, som journalisten udgav! Under overskriften stod der, at familien ikke kunne tage i Lalandia mere. Et næsten 2 timers positivt interview blev kogt ned til en negativ artikel, som vi på ingen måde kunne genkende. Vi havde intet nævnt om en bagside af medaljen – vi havde faktisk sagt lige det modsatte.  Vi kontaktede selvfølgelig journalisten, og spurgte hvorfor hun havde lavet helt om i den artikel, som vi havde godkendt. Svaret var ”at det havde hendes redaktør gjort!” ☹

Nu ved man jo godt, at journalister ofte ikke skriver det helt rigtige, men alligevel kom det bag på os, at en positiv historie blev udgivet som en negativ.  Men det der overraskede os aller mest var folks reaktion på artiklen. Vi som familie blev høvlet ned i beskidte kommentarer under artiklens overskrift.

Samfundet går højt op i, at børn skal opføre sig ordentligt på de sociale medier, men vi fandt ud af, at de voksne er markant værre i deres opførsel! ”Stakkels barn”, ”Dårlige forældre”, ”Det er de fandeme selv skyld i”  – sådanne kommentarer kom der fra voksne mennesker, som ikke kender os, ikke følger med på YouTube og på ingen måde havde læst artiklen eller set vores TV-program.

 

Man lærer så længe man lever – og det varer i hvert fald længe før vi igen lukker en journalist ind i vores hjem. Vi vil også fremover læse artikler om kendte mennesker med lidt skepsis.

Vi fortsætter den positive ånd, og vil gerne være med til at gøre opmærksom på, at vi skal opføre os ordentligt over for hinanden – også på de sociale medier – og især de voksne!

 

I weekenden var vi i Lalandia. Vi hyggede i badelandet og vi havde en helt fantastisk tur! 😊

 

Se videoen her:

https://www.youtube.com/watch?v=Vonu_ulax2M&t=506s

Reklamelink:  https://www.legebutikken.dk/shop/frontpage.html

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Oslo med Morten