Tro ikke på alt hvad du læser!

Man skal huske at være kærester

Når man har kendt hinanden i lang tid, er det vigtigt at huske på, at man stadig skal være kærester!

Der kommer hurtigt børn og huslige pligter ind i hverdagen, og man kan nemt glemme hvor vigtigt det er at arbejde på forholdet, så man bliver ved med at være sammen.

Finn og jeg har kendt hinanden siden jeg var 16 år! Fuldstændig viiiildt!! Men trods de mange år og 4 børn, husker vi stadig hinanden på, at det er vigtigt, at vi bare er os to en gang imellem.

Vi har altid – lige siden vi mødtes – taget mindst 2 weekender afsted på kærestetur. Det tror jeg er rigtig vigtigt. Ikke kun når børnene er små, hvor de får næsten al opmærksomheden, men bestemt også når børnene er ved at være store, og man faktisk har en masse tid til hinanden.

Det er selvfølgelig også vigtigt at give hinanden plads og ”lov” til at tage nogen steder hen alene. Det er nok mest mig (nok typisk kvinder) der tager afsted på venindeture. Jeg elsker at være afsted på tøseture, men elsker også når jeg kommer hjem og mærker at Mor har været lidt savnet – og omvendt.

Reklamelink: https://www.trendyliving.dk/shop/frontpage.html

Derfor prioriterer vi også at komme afsted alene. Vi er faktisk rigtig gode til at få ture planlagt, hvor det kun er Finn og jeg der er afsted. Det er bare rart kun at være to, og man får også snakket sammen på en anden måde, end man gør i hverdagen.

Nu elsker vi jo at lave YouTube, så de fleste gange vi er afsted bliver der også produceret en film 😊

Tit siger vi, at vi vil afsted og bare nyde det uden at filme. Men vi ændrer hurtigt mening, da vi for det første har det sjovt når vi filmer, og for det andet er det mega fedt at have et minde på YouTube at se tilbage på.

Reklamelink: https://www.kids-world.dk/

Vi har lige været afsted på en af vores kæresteture. Det var en skøn tur, hvor vi var i wellness og bare nød hinanden. Selvfølgelig kom der en lille video ud af det, som I kan se herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=LIhDiuolkaI

Husk at huske hinanden

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tro ikke på alt hvad du læser!