Når Danmark er lukket ned

DER ER ALTID NOGET POSITIVT

Vi er nu forhåbentlig ved at være igennem den værste krise vedr. Corona-epidemien. Det har haft kæmpe konsekvenser for hele verden og for hvert enkelt menneske.

Jeg kunne nemt skrive om alt det negative ved situationen, men jeg tror vi alle snart har brug for nogle positive tanker og det får man kun ved at tænke positivt!

 

Reklamelink:  http://sarenza.dk

 

MEN HVAD ER SÅ POSITIVT?

Set i bakspejlet på de sidste mange uger, så kan jeg sagtens finde noget positivt frem.

Hvis jeg tager udgangspunkt i vores lille familie, så føler jeg, at vi faktisk er kommet tættere på hinanden de sidste uger. Finn har været hjemme fra arbejde i ca. 5 uger, Naja og Max har været hjemme fra skole i længere tid.

Alle med en teenagesøn ved godt, hvor lidt man rent faktisk ser dem. Ofte er det når vi skal spise – og heldigvis i vores tilfælde, når der laves YouTube. Men de sidste uger har vi set mere til vores søn, end vi har det sidste halve år af 2019 😊. Okay, han har været lidt tvangsindlagt til at være sammen med hans forældre, da gymnasiet er lukket og alle vennerne havde samme indstilling til at man ikke skulle ses, som vi havde. Men alligevel er jeg overbevist om, at han faktisk har hygget sig i vores selskab.  Når Finn og jeg en gang imellem har taget os en eftermiddags øl, var det sikkert og vist, at Max også var til stede. Han synes heldigvis at det er hyggeligt at drikke en øl med de gamle 😊. Vi har også flere gange set ham spille fodbold i haven sammen med Naja – hvilket lillesøster virkelig har nydt.  Derudover har vi jo fået lave en masse YouTube sammen og det har været virkelig fedt, at kunne lave indhold hvor vi viser, at vi rent faktisk har det sjovt, selvom vi har været ”spærret inde”.

Mit arbejde på hjemmekontoret er blevet afbrudt 1000 gange, da Finn jo har været hjemme og synes det var hyggeligt at vi lige skulle snakke lidt, køre på genbrugspladsen og få ryddet op. Men det har været super dejligt, og hvor er det da skønt at opdage, at vi kan gå op og ned ad hinanden i så mange uger uden på nogen måde, at blive trætte af hinandens selskab <3.

Naja har været super god til at være alene! Jeg er meget overrasket over, hvor lidt hun faktisk har beklaget sig. Hun har brugt timer på at lege med hendes dukker, gynget i haven, tegnet, ryddet op og gået ture med Mini. Det har været lidt svært at tage sig sammen til hjemmeskole, men jeg har helt klart fået den opfattelse at, hun især i matematik har lært rigtig meget i hjemmeskolen. Det har også været skønt at kunne hjælpe med lektierne uden at det var midt imellem aftensmad og madpakkesmøring!

Morten har været hjemme i 2 uger!!! Det er i sig selv helt vildt 😊. Han plejer at mangle Kbh. efter et par dage i Jylland. Så vi har været meget mere intense sammen og har været super kreative og fået lavet en masse videoer.

Dennis, vores store dejlige dreng, har vi desværre ikke set så meget til. Han er lige blevet far til den skønneste lille pige!! Og de har af hensyn til hende isoleret sig så meget som muligt. Heldigvis er face Time opfundet! Inden fødslen har  vi to gange mødtes med dem på afstand. Lidt mærkeligt, men det positive er jo så, at vi glæder os voldsomt til at skulle give det aller første kæmpe kram til lillepigen. Vi kan også glæde os over, at vores lille barnebarn er kommet til verden – i en måske bedre verden, hvor vi alle skønner mere på de små ting i hverdagen, som vi før har anset som værende en selvfølge.

VIDEO PÅ YOUTUBE:

https://www.youtube.com/watch?v=TKXu_kWb5fM

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Danmark er lukket ned