Jeg elsker de sociale medier! Det er ikke alle der er enige heri, men en ting er sikkert – de er kommet for at blive!
I vores familie fylder de sociale medier rigtig meget, og vi har fået dem inkluderet i vores hverdag, så alle er meget PÅ, men også så det ikke er noget man sidder med alene, men noget man er sammen om.
Hver dag skal Facebook, snapchat, instagram og YouTube tjekkes ud. Og som om det ikke er nok, så har jeg fået en brændende trang til også at oprette en blog! Såååå derfor …..

HJERTELIG VELKOMMEN TIL MIN BLOG <3

Min blog vil komme til at være lidt som en dayli vlog (et kendt udtryk fra YouTube, der faktisk bare betyder en daglig videoblog eller dagbog.) Der sker ofte nogle sjove ting i vores familie og til tider har vi nogle meget hektiske dage. Men inden bloggen går over til ”hvad sker der lige nu”, så skal I da lige have lidt baggrundsviden omkring vores familie.

HVEM ER VI?
Rigtig mange kender os som ”familien Münster fra YouTube”. Det er der selvfølgelig en rigtig god grund til, da næsten alle i familien har en YouTube kanal.
Men hvordan starter sådan noget?

Morten var ikke gammel, da han rendte rundt i haven og filmede fuldstændig ligegyldige optagelser af ham selv, der løb fjollet rundt i haven. Men for ham var det ikke ligegyldige optagelser, for ham var det en sjov leg, der senere skulle vise sig at gøre ham til den helt specielle person han er i dag.
Morten brugte samtlige konfirmationspenge på kameraudstyr og begyndte at interessere sig for både indhold og kvalitet af de videoer han producerede. Det store gennembrud på YouTube kom da han fik vores hund Bubbi med i videoerne. Morten lagde stemme til Bubbi, og pludselig havde vi Danmarks talende hund Bubbi! Sjovt nok var Bubbi ret lærenem, og den var meget tålmodig og en rigtig god skuespiller i de mange videoer der blev produceret. Den frække Bubbi, der tissede på gulvet, snakkede grimt, og skubbede Morten ud af sengen, blev så populær, at det næsten gav landesorg, da den døde 12 år gammel. Heldigvis fik vi lidt senere en ny hund – Mini. Meget mærkeligt var det, at vi købte Mini som en lille sort krøltot. Efter et halvt år var den pludselig blevet grå og lignede Bubbi til forveksling, så alle var sikre på at Bubbi var genopstået! Ret perfekt med en ny skuespillerhund!
Mortens karriere kan jeg skrive meeeeeget langt om, men for at der ikke skal hoppe for mange fra allerede her i indledningen, vil jeg gøre en lang historie kort.

Naja – yngste arving og ynglingsdatteren (hun har 3 brødre, som alle er vores ynglingssønner!)
Allerede som 3-årig kom Naja på YouTube, da Morten filmede hendes 3 års fødselsdag. Efterfølgende var hun mange gange med i Mortens videoer og blev meget tidligt vild med det at være foran et kamera.

Deres videoer blev ret unikke og udstrålede det specielle bånd de to havde både som søskende samt omkring en stor fælles interesse. I 2016 kom kronen på værket, da de sammen vandt en Zulu Award.

Da Naja fyldte 6 år mente Morten – og Naja, at det var på tide, at hun fik hendes egen YouTube kanal.
Dette var vi forældre ikke helt enige i. Mest fordi vi mente, at der nok ikke var nogen, der gad at se på vores helt almindelige 6-årige pige. Men det var der! Vi gav grønt lys for en Naja Münster kanal, og vi måtte erkende, at godt nok var hun vores helt almindelige lille pige, men hun var også en pige, der nød at filme og åbenbart gjorde det så godt, at hun ret hurtigt fik mange følgere på YouTube.

Max – familiens tidlige teenager havde også i mange år været en del af Mortens videoer. Så helt naturligt oprettede han sin egen YouTube kanal i 2016. Han havde stor succes med lidt vilde challange (synes hans mor), men hans energi og charme gjorde, at han fik 50.000 følgere på ET døgn, hvilket vist var en Danmarks rekord. Lynhurtigt lærte han selv at redigere hans videoer og fik dermed gang i en masse kreativt. Max har en dejlig form for humor og jeg må sige, at han tit får os til at grine, når der filmes.

Mor og Far – Som forældre har vi været rigtig meget med i vores børns videoer. Det har skabt et specielt sammenhold og har givet også vildt mange grin. Det var dog ikke meningen, at vi selv ville have en kanal!
Nu er vi jo ikke helt unge længere, og tænkte, at der nok ikke var nogle, der ville have interesse i at se os på YouTube. Morten var dog særdeles god til at overtale os og overbevise os om, at det nok skulle blive godt.
”bare gør’ det” sagde han. Som sagt så gjort – vi sprang ud på YouTube med vores helt egen kanal for nu 1 år siden, og det har vi bestemt ikke fortrudt.

Dennis – første skud på stammen, er vokset op i en tid, hvor YouTube ikke rigtig var i gang herhjemme. Som en årgang 1993 flyttede han faktisk hjemmefra, da Morten begyndte at få rigtig gang i YouTube karrieren.
Som udlært tømrer og snart bygningskonstruktør, kan vi læne os tilbage og (forhåbentlig) råbe højt hvis vores hus er ved at falde sammen :). Dennis har i øvrigt flere gang været lokket med i nogle videoer!

Sammenhold – er klart det ord jeg vil bruge omkring hele vores YouTube liv. Et helt specielt sammenhold, der på kryds og tværs giver en masse grin og ikke mindst et nærvær. Et sammenhold blandt søskende, som man især som forældre virkelig værdsætter og nyder. Et liv fyldt med oplevelser og positiv energi – et liv, som jeg glæder mig til at I skal blive en del af.