Livet som YouTube-familie

Et KÆMPE spring ind i det nye år !

  1. januar 2020 har jeg ikke længere mit job som lægesekretær i det lokale lægehus!

Det er en fuldstændig vild og vanvittig tanke. Jeg har altid beundret dem, som tør tage en chance og kaste sig ud i noget, der ikke rigtig har et sikkerhedsnet. Nu er jeg selv en af dem!  Hvis man har en god mavefornemmelse og har muligheden for at følge en drøm, så skal man selvfølgelig gøre det. Men det er nu nemmere sagt end gjort. Jeg er vokset op med, at man skal have en uddannelse og derefter et job, som man skal passe hver dag – og helst også selvom man er syg. Derfor er det også et gigantisk skridt, at jeg nu er fuldtids youtuber-mor !! Nu giver vi det en chance i ½ år, og ser hvad der sker – og om jeg i det hele taget kan trives med at være hjemme. En ting er sikkert – JEG GLÆDER MIG!

Så lad os se hvad tiden bringer 😊

Vi har jo før stået i en situation, hvor vi skulle tage stilling til om det er o.k., at følge sin drøm og gå imod strømmen. Men dengang var det jo ikke mig, men vores søn, som vi følte, at vi havde et stort ansvar for ville få en god fremtid.

Da Morten fik lov til at springe fra hans uddannelse, var det derfor heller ikke uden store bekymringer. Kunne man virkelig leve af YouTube? Og er det ikke bare supervigtigt i dagens Danmark, at man har en uddannelse?

Morten var startet på HF – et valg han havde taget da de kunne tilbyde mediefag. Men han gik der ikke længe, før han kom og bad om lov til at springe fra uddannelsen og give YouTubelivet en chance. ”Giv mig lov til at få et sabbatår – I vil ikke fortryde det og jeg kan gøre mit YouTube endnu vildere end det er”.

Vi var bange for, at han ville komme til at sidde ensom på hans værelse, bleg pga. for lidt sollys og med en krop i forfald pga. for lidt motion. Der blev derfor lavet aftale om daglige løbeture, inden han kunne fordybe sig i YouTube-universet.

Heldigvis viste det sig at vores bekymringer var til skamme. Morten kom både ud blandt andre og fik masser af sollys, da der selvfølgelig blev filmet en del i det fri. Han skrev manuskripter og havde gang i de store kreative tanker.  Han knoklede fra morgen til aften, og beviste at YouTube faktisk er et rigtig hårdt arbejde, som giver gevinst, når man går så meget op i det, som Morten gjorde og gør.

Den kæmpe succes han i dag har opnået, er kun opnået pga. hårdt slid og en stærk vilje.

Nogle gange mener Naja også, at hun burde gå ud af skolen og blive fuldtids-youtuber, men nu har vi heldigvis skolepligt i Danmark 😊

Vi kan som forældre se tilbage og glæde os over, at vi gav Morten lov til at springe ud i hans store drøm.

– Og nu håber jeg så, at vi også engang ude i fremtiden kan se tilbage, og være glad for det store spring, som jeg lige har taget …

 

https://www.stylepit.dk/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som YouTube-familie