Et KÆMPE spring ind i det nye år !

Fællesskab!

https://youtu.be/VPmknwbJHZo

Det mest fantastiske ved at Youtube er blevet en stor del af vores liv, er helt klart det fællesskab vi alle har fået omkring det. Det er meget sjældent, at Morten kommer hjem på besøg uden at der mindst skal filmes 2-3 videoer. Det er fedt, hvis der kan laves en video til flere kanaler, så de kreative tanker går altid i gang omkring nogle sjove videoideer. Når vi filmer til Najas kanal, er hun altid selv med til at bestemme, hvad videoen skal gå ud på. Hun elsker at lave de videoer, hvor hun får forskellige udfordringer, som hendes følger har valgt. Men hun er også blevet super god til selv at filme vlogs. Jeg vil påstå, at hun er blevet lige så afhængig af videoproduktion, som vi andre er.  Vi har flere gange oplevet at komme hjem fra arbejde, og så har hun selv sat lys op og filmet en video. Tit laver hun også video på hendes telefon, som slet ikke skal bruges til noget. Hun er godt klar over, at den dag hun ikke gider at lave videoer mere, så er det helt o.k. at stoppe. Men lige nu er det bare så fedt at se, at hun rent faktisk elsker det!

Max er startet på gymnasiet og han har rigeligt at se til med lektier, nye venner og ikke mindst fester😊. Alligevel kan han ikke slippe Youtube og det at kreere en video. I starten var indholdet på Max’s videoer mest såkaldte challange. Efter at han er blevet ældre, er han mere gået over til vlogs, og jeg må sige, at jeg elsker hans vlogs! Vi får rigtig mange grin, når Max vlogger! Han har en humor og hans helt egen måde at filme på, der gør at man ikke kan lade være med at grine, når man ser dem. Som teenager har man jo brug for rigtig meget søvn – RIGTIG meget søvn, og det har Max altså også. Når vi filmer til mor og fars kanal er han for det meste med i videoerne, og det er ligesom blevet en vane, at vi vækker Max i vores videoer (dette kan godt ske kl. 14!). Finn og jeg snakker rigtig tit om, hvor fedt det er at vi har de oplevelser og de grin sammen med vores teenage søn, som vi har.  Vi føler os faktisk ret heldige hvad det angår, for ofte så er teenageren en art, som man kun ser ved mørkets frembrud, når de er på vej til køleskabet, 3 timer efter at vi andre har spist 😊

Selvom Dennis er flyttet hjemmefra og er den voksne søn, der har gang i en helt anden uddannelse, så er han alligevel nem at lokke med i en video. Han har tit deltaget i hans søskendes videoer, og det er nok Morten, der er bedst til at få ham lokket med.  Hmmm… måske han ikke helt har haft en chance for at sige nej, ha ha ha.. Men en ting er sikkert – når han er med, så har de det sjovt sammen!

Når man er i gang med at filme en video, som den I kan se ved at trykke på ovenstående link, så er det altid med stort humør. Faktisk er det jo lidt en leg. Videoen går ud på at Max og Morten skal gætte hvad Naja putter i munden på dem. De har bind for øjnene og klemmer for næsen – egentlig en simpel video, men en video der er sjov at lave. Far og Mor står bag kameraet og tænker hvor fantastisk det er at have 3 børn med så stor aldersforskel, der faktisk “leger” sammen – det kan man da kun blive i godt humør af.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et KÆMPE spring ind i det nye år !