Mange børn har det svært

Til Oslo med Morten

Morten fik den geniale idé, at vi skulle prøve at lave en serie, hvor han og jeg rejser ud i verden sammen. Jeg kan selvfølgelig ikke bare rejse afsted, da jeg har en familie herhjemme at tage hensyn til. Finn står op hver nat for at køre på arbejde, så det er mig, der skal få Naja op og afsted. Heldigvis har vi en sød Faster, som gerne vil hjælpe os!

Så 2 uger efter Mortens forslag, var vi afsted til Norge!

Det skulle selvfølgelig ikke kun være en hyggetur, men også en arbejds-relateret tur. Vi blev enige om, at jeg skulle satse på at få lavet 2 videoer, og Morten i hvert fald 1. Meningen var først at vi skulle tage færgen derop, hvor vi ville overnatte i den billigste kahyt og på hjemturen overnatte i den dyreste kahyt. Dette kunne ikke bestilles på hjemmesiden, så vi kontaktede firmaet. Her blev der stillet spørgsmål ved vores valg, og da jeg fortalte at det var til en Youtube video, blev jeg stillet om til marketings afdelingen. Det endte dog med at vi ændrede planen og kun ville sejle fra Norge til Danmark. Vi skulle derfor blot skaffe tilladelse til at filme – og det fik vi.

Vi tog flyveren til Oslo og havde udover booking af hotel, ikke arrangeret noget. Vi rejste således afsted på eventyr 😊.

Reklamelink:  https://www.borneneskartel.dk/

 

EN ANDERLEDES TUR PGA. YOUTUBE

Det fede ved at lave videoer er helt klart de oplevelser der fører med! Selvom turen ikke var nøje planlagt,  kunne vi  jo ikke tage til Oslo og så bare filme, at vi gik rundt på må og få. Min første video skulle omhandle turen derop. Vi havde ikke på forhånd sat os ind i, hvordan vi skulle komme videre fra lufthavnen og ind til Oslo. Dette i sig selv var simpelthen SÅ sjovt, og vi var ved at dø af grin mange gange. Hvis vi ikke havde filmet, var vi nok også ved at dø af grin, men helt ærligt, så tror jeg vi havde haft lidt mere styr på turen 😊. Det er lige præcis, DET  jeg elsker ved Youtube. Man ved aldrig hvad der sker, og når kameraet kører har vi det bare sjovt.

Da Morten overtog vloggen, tog vi toget op til et berømt skisted. Der skete INGENTING der, men alligevel fik vi en kæmpe oplevelse ud af det – og nogle gode filmklip. Vi var aldrig kommet der – eller de andre steder, hvis vi ikke var på arbejdstur. Hjemturen var også lidt af en oplevelse. Vi overnattede i den dyreste kahyt og fik oplevelser vi ikke lige havde regnet med. Videoen kommer ud på Mortens kanal.

Turen var en succes og vi fik ikke mindre end 4 film i kassen. Det er jo ren optur! Når man er afsted mhp. At filme, så fylder selve optagelserne ret meget. Man tænker hele tiden på, hvad der er fedt at filme og om kvaliteten er god nok. Det er således ikke bare ren afslapning 😉. Men total optur og komme hjem og se, at det vi har lavet faktisk er ret godt.

Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg har muligheden for at rejse ud i verden med min søn, og få disse oplevelser, og jeg er ret sikker på, at der kommer mange flere af den slags – Serien ”Mor og Morten på tur” er startet 😊

https://www.youtube.com/watch?v=JWY2g9tAULc&t=14s

SE VIDEOEN HER

Reklamelink:  https://justspotted.dk/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mange børn har det svært