F _ _ K JANTELOVEN

Når Danmark er lukket ned

Der er ingen tvivl om at ALLE er ramt i disse tider, hvor Danmark er lukket ned.

Det har selvfølgelig også berørt vores lille familie. Finn er sendt hjem fra arbejde og skal nok være hjemme 1 måneds tid. Både Naja og Max er hjemme fra skole. Og  mig – ja jeg burde jo egentlig bare fortsætte mit daglige arbejde, da jeg arbejder herhjemme. MEN jeg må sige, at det godt kan være svært at koncentrere sig om videoredigering når manden snakker ved siden af, Naja skal have hjælp til lektier og Max skal skubbes ud af sengen.

Men hvor er det bare vigtigt, at vi alle bare er herhjemme. Jeg tror virkelig, at de tiltag Danmark gør, er med til at vi kommer godt ud på den anden side. Det er frygteligt at se hvordan virksomheder og butikker må lukke, og jeg håber virkelig, at der kommer en løsning, så de kan fortsætte når Danmark lukker op igen.

 

Der er vi jo som familie meget heldige! Det positive er jo at vi nu har tid til at lave videoer! Dog lidt begrænset af idéer, da videoerne jo skal filmes herhjemme. Morten havde også krise, da det er svært at blive ved med at filme hjemme i hans lejlighed.

Vi tilbød derfor at hente Morten i København – 6 timers kørsel 😊 – så han kunne komme hjem og filme lidt – og undgå de offentlige transportmidler. Morten har været hjemme en uge, og vi var virkelig produktive! Han fik filmet 3 videoer, jeg fik 2, Naja 2 og Max 2. Total optur! Det er jo fedt, at være med til at bringe lidt glæde og underholdning i denne tid. Efter 1 uge kørte vi Morten hjem igen, men vi har allerede planlagt, at han nok skal hentes igen om 1 uges tid.

Vores ældste søn har en højgravid kæreste, og dem ser vi kun via facetime ☹. Jeg savner dem virkelig, men ved også godt at det er vigtigt, at de passer ekstra på, når de snart skal have en baby. Jeg håber rigtig meget, at der er kommet stabilitet i Danmark, når deres lille pige kommer til verden.

Vores bedsteforældre ser vi jo heller ikke, men hurra for de sociale medier, så vi stadig kan følge med i hinandens liv. Jeg ved, at de har kørt en videomaraton på familiens youtubekanaler, og pludselig er vi jo ikke så langt væk alligevel 😊

 

Snart er vi på den anden side, og jeg tror at vi alle har lært noget af denne krise. Vi må tage det gode med fra denne tid. Personligt vil jeg tænke mere over hygiejnen. Det er ingen skade til, at vi er mere opmærksomme på at få vasket hænder og holde afstand i supermarkedets kø. Og så tror jeg også, at vi fremover vil sætte større pris på den store frihed, som vi jo ellers har i Danmark.

 

Pas på jer selv – og på hinanden 😊

Naja i hjemmeskole: 

https://www.youtube.com/watch?v=wrb3DWGC0Qs&t=617s

2 kommentarer

 • Anne Ketler

  Hej Naja. Jeg har længe kigget efter din kimono og buksedragt på mini a tures hjemmeside. Men det er udsolgt i min størrelse. Ved du om man kan købe det andre steder, eller hvornår det kommer på lager igen? Kærlig hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hannemynster

   Hej Anne. Tøjet sælges desværre ikke andre steder. Og da det er Limited edition bliver der heller ikke lavet flere. Mvh Hanne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F _ _ K JANTELOVEN