DER ER ALTID NOGET POSITIVT

MUTTI OG MORTENS KØKKEN

Vi er kommet i gang med en serie på YouTube, der hedder Mutti og MorTens køkken. Jeg elsker dem !!

Hverken Morten eller jeg er professionelle i et køkken, og måske er det også derfor videoerne er så sjove at lave. Vi har bagt alt fra komplicerede kager til kager der normalt tager 10 minutter at klaske sammen. Alligevel sidder jeg ofte med 4 timers optagelser, der skal redigeres ned til max. 23-24 minutter 😊.

 

Der er intet planlagt når vi går i gang – selvfølgelig ud over at jeg har fundet en opskrift og har handlet ind til det vi skal bruge (det hænder dog, at jeg har glemt at købe noget – og hånden på hjertet – det er virkelig ikke med vilje!).  Når kameraet først kører, så har vi det bare SJOVT! At der altid går et eller andet galt er også bare totalt sjovt – simpelthen fordi det ikke er planlagt. Ofte må Trucker Finn hen og redde os ha ha ha.

Jeg tror, vi kunne smøre et stykke franskbrød med ost, og så få en halv times video ud af det 😊.

Reklamelink: https://www.cocopanda.dk/

Morten og jeg har helt den samme humor, og vi får virkelig grinet i disse videoer. Jeg klipper en del ud af vores videoer, da jeg ikke tænker, at der er nogen der har lyst til at se grineflip i 10 minutter. Nogle gange er vi nok også så langt ude, at det kun er os selv, der kan se det sjove i det vi griner af.

Og nu hvor de bare er så sjove at lave, så er det bare så fedt, at videoerne også er blevet populære på YouTube! Jeg kan love jer, at der kommer mange Mutti og MorTens køkken videoer i fremtiden 😉.

 

I dag kommer der en video ud, hvor vi bager ølkage. Da jeg lærte Trucker at kende, havde jeg aldrig smagt ølkage. Jeg kommer fra Midtjylland og måske er det bare ikke noget vi kender der. I hvert fald blev det hurtigt min ynglings kage og nu er det også vores børns ynglings kage – og faktisk også vores svigerdatters, som heller ikke kendte en ølkage.

 

Opskriften er mega nem:

500 g mel

500 g brun farin

1 hvidtøl

2 tsk natron

6 tsk brunkage krydderi

 

Mel, farin og krydderier blandes godt. Hvidt øl hældes i og det hele blandes. Dejen hældes i to franskbrøds forme og skal bage i ca. 45 minutter ved 175 grader.

Når kagen er afkølet skæres den i skiver og serveres med smør på. UHHHHHMMM 😊

 

SE VIDEOEN HER:

https://www.youtube.com/watch?v=L8fewTVylVA

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER ER ALTID NOGET POSITIVT