MUTTI OG MORTENS KØKKEN

GØR HVERDAGEN LIDT SJOVERE

Ofte bliver dagligdagen opslugt af arbejde, vasketøj, madlavning og madpakker. Det er også fint nok, men nogle gange skal der bare så lidt til, før man kan få en lidt anderledes sjov dag.

Jeg ser det som en kæmpe fordel, at vi skal producere videoer – og gerne 1-2 i ugen. Her bliver vi nødt til at ”finde på noget” selvom det er en ganske almindelig onsdag. Det sjove er så, at når først kameraet kører, så kommer idéerne! Jeg kan beslutte mig for om morgenen, at filme en ganske almindelig vlog –  over en ganske almindelig onsdag. Men pludselig får jeg idéer til hvad der kunne være sjovt at lave i videoen, og kan virkelig glæde mig til hele familien kommer hjem og vi kan komme i gang.

I vores sidste video endte det ud med en Chair Challenge, som på ingen måde var planlagt, men bare opstod fordi kameraet rullede og stemningen var godt. Min kære Trucker mand er ikke altid med på alle de skøre challenge og påfund jeg finder på – i hverdagene. Men han kommer også træt hjem fra arbejde, hvorimod jeg har siddet og udtænkt kreative idéer i løbet af dagen. Det ender dog altid med, at jeg får ham lokket med… ha ha ha… og det fedeste er, at han jo altid synes det er sjovt 😊.

Vores børn er også bare vant til, at når vi kalder, så kan det både være fordi der skal samles en smidt bluse op, eller også  får de et kamera i ansigtet med en udfordring på f.eks. en challange.

Dette gælder bestemt også omvendt! Det er ikke småting vi forældre har været udsat for! Vi har blandt andet oplevet at komme hjem fra en indkøbstur, og så var hele vores soveværelse forvandlet til en kæmpe juleudstilling da vi kom hjem! Eller kommet hjem og ikke kunne komme ind af bryggersdøren da bryggerset var fyldt op med store plastikkrus – fyldt med vand!

Men det behøver ikke at være de vilde pranks, der gør hverdagen en lille smule sjovere.

Det kan være en dyst i at spise en kæmpe romkugle:       https://www.youtube.com/watch?v=Bf2x85XaFQU

eller en dyst som vi lavede forleden dag med chair challenge: https://www.youtube.com/watch?v=KCjt5-_WUgo&t=127s

En lille ting, som endte ud i store grin og bare gjorde en helt almindelig onsdag en lille smule sjovere 😊. En helt simpel ting, der altid får mig til at grine er når Naja finder hendes Snapchat frem og vi gennemgår alle de sjove filtre der er. Det er simpelthen bare morsomt!

Så hermed en opfordring; Gør hverdagen lidt sjovere 🙂

Reklamelink: http://adidas.dk

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUTTI OG MORTENS KØKKEN